Το πρωτο ελληνικο νερο

Σε οικολογική συσκευασία

Η φιλοσοφία μας

Κοιτώντας προς το μέλλον

Η ελπίδα για το μέλλον του κλίματος δεν μπορεί να προέλθει μόνο θαυμάζοντας τις εμπνευσμένες πράξεις άλλων – η προσπάθεια του καθένα μας θα κάνει την διαφορά…!

αποστολή

Το Minoa καλεί τους καταναλωτές να αλλάξουν τις συνήθειες τους και να συμπεριλάβουν την χάρτινη συσκευασία ως την προτιμώμενη συσκευασία για το νερό.

'οραμα

Να προσφέρουμε μοναδική οικολογική λύση στο εμφιαλωμένο νερό για καλύτερη ποιότητα καθώς το νερό μας είναι πάντα καθαρό και υψηλών προδιαγραφών.

τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία φιλτραρίσματος και συσκευασίας για να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

οικολογική συσκευασία

η γη είναι η κοινή μας κληρονομιά

Ας κρατήσουμε το πλαστικό μακριά από την θάλασσα! 🌊

Για δεκαετίες, η θάλασσα ήταν ο τελευταίος προμαχώνας ενός βιώσιμου και αυτοκαθαριζόμενου οικοσυστήματος, που ξέπλενε όλες τις περιβαλλοντικές αμαρτίες μας και έπρεπε να κάνουμε λίγες ενέργειες για να το διατηρήσουμε. Ωστόσο, όπως δείχνει το μπουκάλι της φωτογραφίας, δυστυχώς, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια …

το όραμα μας

η ενέργεια & η τεχνολογία που χρειαζόμαστε για το μέλλον

Close-up of wet female hands in rain

Περιβαντολογική φροντίδα

Οι εργασίες διαχείρισης των δασών διατηρούν τη βιολογική ποικιλομορφία και τις συναφείς αξίες, τους υδάτινους πόρους, τα εδάφη και τα μοναδικά οικοσυστήματα και τοπία. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται οι οικολογικές λειτουργίες και η ακεραιότητα του δασικών εκτάσεων.

rain water on a green leaf macro. Drops of dew in the morning glow in the sunrise

Πράσινη συνείδηση

Παίρνουμε πολύ σοβαρά τον ρόλο της “πράσινης” εταιρείας. Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση της σπατάλης κατασκευής συσκευασίας και εξοικονόμησης ενέργειας, η εταιρεία μας εργάζεται σκληρά για να μειώσει τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.

Volunteers collects rubbish. Children in a park. Kids in a white t-shirts

εκπαίδευση της νέας γενιάς

Δείχνοντας στα παιδιά μας, πώς να ακολουθήσουν έναν βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής, θα μάθουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις ενέργειές τους και να διατηρούν έναν υγιέστερο πλανήτη.

Μείνετε συντονισμένοι

Σας ενημερώνουμε κάθε φορά που κάτι νέο συμβαίνει!

Recyclable

Certified B Corp

USDA Organic

FSC Certified

Rainforest Alliance Certified

Ακολουθήστε μας!