βραβεία & πιστοποιήσεις

Το φυσικό νερό Minoa διαθέτει αναγνωρισμένες διεθνείς και εθνικές πιστοποιήσεις για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγείας που έχει υιοθετήσει, σε σχέση με τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης πολιτικής ποιότητας και ασφάλειας, με πλήρως πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και συμμορφώνονται πλήρως με τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές απαιτήσεις, είναι μια διαρκής δέσμευση του φυσικού νερού Minoa.
Τρία Διεθνή Βραβεία

Mediterranean Taste Awards

Click on us!

Το εμφιαλωμένο νερό MINOA στη νέα συσκευασία Tetra Pak, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά πρότυπα και την ανώτερη γεύση του, κέρδισε 3 Platinum βραβεία  σε διεθνή διαγωνισμό τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του. Τρία κορυφαία βραβεία για Γεύση, Συσκευασία και Καινοτομία έρχονται από τα MTA Awards 2020. Τα MTA Awards αξιολογούν, επιβραβεύουν και προωθούν προϊόντα ανώτερης γεύσης. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση πολύ αυστηρά κριτήρια από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από διακεκριμένους Tasters. Αυτή η νέα διάκριση αποτελεί ανταμοιβή για την αφοσίωση και την αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της εταιρείας μας να προσφέρουν στους καταναλωτές νερό ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης σε οικολογικές συσκευασίες.

Πιστοποιήσεις Συσκευασίας

Πιστοποιήσεις Tetra Pak

Recyclable

Το μπουκάλι νερό MINOA εμπίπτει στην κατηγορία ανακύκλωσης "χαρτοκιβώτιο" επειδή έχει τρία διαφορετικά υλικά σε αυτό. Τα χαρτοκιβώτια είναι καλά επειδή είναι ανθεκτικά και διατηρούν τα τρόφιμα ασφαλή ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν περισσότερους ανανεώσιμους πόρους και λιγότερα ορυκτά

Certified B Corp

Οι πιστοποιημένες εταιρείες B είναι ένα νέο είδος επιχείρησης που εξισορροπεί το σκοπό και το κέρδος. Απαιτείται από νομική άποψη να εξετάσουν τον αντίκτυπο των αποφάσεών τους στους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, την κοινότητα και το περιβάλλον.

USDA Organic

Οι οργανικές δραστηριότητες του USDA πρέπει να αποδεικνύουν ότι προστατεύουν τους φυσικούς πόρους, διατηρώντας τη βιοποικιλότητα και χρησιμοποιούν μόνο εγκεκριμένες ουσίες

FSC Certified

Η πιστοποίηση FSC διασφαλίζει ότι τα προϊόντα προέρχονται από υπεύθυνα δάση που παρέχουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Rainforest Alliance Certified

Η Rainforest Alliance είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός που εργάζεται στη διασταύρωση των επιχειρήσεων, της γεωργίας και των δασών για να κάνει τον όρο "υπεύθυνη επιχείρηση" κάτι συνηθισμένο.

Bonsucro Certification

Η Bonsucro είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός πολλών ενδιαφερομένων που υπάρχει για την προώθηση της βιώσιμης παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίου ζαχαροκάλαμου σε όλο τον κόσμο.

Carbon Trust

Συνεργάζονται με επιχειρήσεις, οργανισμούς και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσουν να ηγηθούν για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Από τον καθορισμό της στρατηγικής κατεύθυνσης, την εκτύπωση "ποδιών" και τον καθορισμό στόχων, έως τα ενεργειακά συστήματα και τα σχέδια δράσης για το κλίμα, οι ανεξάρτητοι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στους κινδύνους και τις ευκαιρίες της κλιματικής αλλαγής.

Μείνετε συντονισμένοι

Σας ενημερώνουμε κάθε φορά που κάτι νέο συμβαίνει!